11 maart 2019

Tribal Technologies for Self-Empowerment and Growth Hacking

De spreker(s) van de avond
Daan Gorter Reinier Maarschall


Op 11 maart hebben we een heel bijzondere sessie met Daan Gorter en Reinier Maarschall. Kom de kracht van een Tribe van gelijkgestemden mensen ervaren. Ook wel bekend als een "mastermind".
Daan en Reinier leren je de ins en outs zodat je een eigen Tribe kunt starten. In deze sessie ga je, met behulp van een structuur en communicatiestrategie├źn, zelf ervaren hoe waanzinnig krachtig en ondersteunend een Tribe kan zijn. Het geeft je helderheid, richting en energie.

Daan en Reinier zijn de drijvende kracht achter Tribepreneurs.
Samen hebben ze al vele jaren ervaren in trainingen rondom je Social Skill's en de laatste jaren doen ze dit gezamenlijk vanuit Tribepreneurs. Ze hebben hierbij als uitgangspunt dat de wereld stukken mooier is, wanneer je leeft vanuit de overtuiging dat je met verbinden met anderen verder komt en mooiere momenten beleeft dan als individu.
Hoe breng je de "magie" terug in een wereld die veelal draait rondom het individu & kapitalisme?

Eventbrite - Growth Hacking

Zweverig? Zeker niet! Beide heren hebben hun roots in het bedrijfsleven en zijn analytisch ingesteld. Spiritueel gezien zal deze avond je zeker veel te bieden hebben. Laat je verassen en inspireren en meld je aan, het aantal plekken is beperkt. Je mag je overigens ook aanmelden wanneer je nog nooit van een Tribe gehoord hebt en/ of er geen bellen gaan rinkelen bij het lezen van de titel van deze avond ;)

Locatie
Adres
Muzerijk
Klarinetstraat 4
5402 BE
Uden
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open