13 maart 2017

Persoonlijk Leiderschap

De spreker(s) van de avond
Marc van Lieshout

Leiderschap is een actueel item in een wereld waarin verandering de enige constante is. Juist in tijden van onzekerheid en schijnbare stuurloosheid, heeft de mens behoefte aan duidelijkheid. We zoeken als van nature naar houvast: een duidelijke richting, het liefst uitgestippeld door een sympathieke leider. De definitie van gewenst leiderschap staat echter ter discussie. Waar vroeger de leider van nature een voorbeeldrol had, voorop ging in de strijd en mensen aanstuurde, wordt nu steeds meer een beroep gedaan op ieders eigen verantwoordelijkheid en leiderschap. Persoonlijk leiderschap is de vorm van leiderschap waarmee je je eigen functioneren managet. Waarmee je zorgt dat je optimaal presteert, communiceert en verbinding vindt met anderen in alle rollen die je vervult. Een hele wezenlijke vorm van leiderschap dus. Paradoxaal genoeg geven we juist die vorm vaak de minste aandacht.

Voor wie is deze avond?

Deze avondsessie is iets voor JOU als je uitgaat van je eigen kracht als ondernemer en als mens. Het vraagt persoonlijk leiderschap om verantwoording te nemen en te staan voor wie je bent. Het vraagt inzicht in je gedrag om te veranderen wat nodig is en de prikkels in je omgeving te weerstaan. Je hebt succes als je onderneemt vanuit passie en met plezier, en trots bent op de winst die je maakt. We gaan aan de slag met de rollen die je vervult, je krijgt inzicht in wat het van je vraagt om een positief verschil te maken en ook in het gedrag dat je mogelijk belemmert om succesvol te zijn.

Marc van Lieshout

Marc is een marketeer met oog voor marktontwikkelingen. Een strateeg die met je meedenkt als ondernemer, maar ook een coach die mensen in beweging brengt en verandering realiseert. Zo ondersteunt hij je met het realiseren van ambitieuze doelen en het werkelijk in de wereld zetten van idee├źn en concepten.

De entree is zoals altijd gratis.

meld je nu direct aan

Eventbrite - Persoonlijk Leiderschap
Locatie
Adres
Muzerijk
Klarinetstraat 4
5402 BE
Uden
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open