15 mei 2017

een succesvolle mindset met NLP

De spreker(s) van de avond
Leonne Meijs

in 5 stappen een succesvolle mindset met NLP

“Change your thoughts and you change the world”

Van nature houden mensen niet van verandering terwijl niets meer zeker is dan dat er verandering is. Elk mens heeft een eigen unieke wijze van reageren hierop en het onderzoeken van jouw unieke wijze is waar NLP zich mee bezig houdt.

NLP staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren en bestudeert hoe mensen zintuiglijke indrukken omzetten in neurons die zich in de hersenen samenvoegen tot een eigenwerkelijkheid die bestaat uit beelden, geluiden, gevoelens en woorden (oftewel: taal) en hoe deze subjectieve taal patronen(oftewel programma’s) activeert in ons denken, voelen en doen.

Stel je eens voor dat je optimaal en effectief kunt communiceren met alle mensen om je heen. Dat je de wisselwerking tussen je gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragen op een positieve manier kunt beïnvloeden om zo het beste uit jezelf en anderen te halen. Leven en beleven op een natuurlijke, prettige en ontspannen manier, in balans met jezelf en met je omgeving.

Léonne Meijs is agoog en internationaal gecertificeerd NLP trainer en neemt je deze avond mee op reis naar de wereld van NLP. Een multidisciplinaire wetenschap die zijn wortels heeft in de filosofie, linguïstiek, neurowetenschappen en psychologie. NLP gaat over de wisselwerking tussen ons zenuwstelsel en ons taalgebruik en over hoe die wisselwerking ons gedrag veroorzaakt. NLP is een veranderingsmodel dat ieders individualiteit respecteert en dat effectieve overdraagbare technieken leert.

>>>Wilt u meer weten over Léonne of Innerdreams klik dan hier<<<

Eventbrite - 5 stappen van succes met NLP

Uiteraard is de toegang weer GRATIS.

Locatie
Adres
DIBA Groep
Koperslagerstraat 16
5405 BS
Uden
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open