10 oktober 2022

Human Design

De spreker(s) van de avond
Yvonne Wierenga

Door je leven heen word je beïnvloed en wellicht gevormd door ervaringen, maar jouw design is in de basis consistent en verandert niet. Jouw unieke talenten en kwaliteiten zijn beschikbaar in wie jij bent. Hooguit jouw gedrag veranderd door de jaren heen.

Human Design is de blauwdruk van je leven. Deze blauwdruk wordt bepaald met behulp van je geboortedatum en je specifieke geboortetijd. Human Design is opgebouwd uit kennis uit de wetenschappelijke stromingen van kwantummechanica, biochemie, genetica en sterrenkunde. Ook dragen 4 esoterische systemen bij, namelijk; astrologie, de I-Ching, de Kabbala en de chakraleer.

Yvonne gaat deze avond nader in op Human Design en wat het voor jou kan betekenen. Ze spreekt met veel plezier, humor en energie. Door haar duidelijke en concrete manier van communiceren snapt iedereen gelijk waar ze het over heeft.

Yvonne Wierenga is Human Design specialist en coach. In haar praktijk leert ze mensen met behulp van hun unieke blauwdruk waar hun kwaliteiten en valkuilen liggen en leert ze hoe je de beste keuzes maakt, dicht bij jezelf. Ze heeft met deze methode direct duidelijk welke natuurlijke talenten er aanwezig zijn en welke blokkades er mogelijk kunnen zijn. Daarnaast is ze NLP-master, schaduw-coach en hypnotherapeut.

Aanvang 20.00 uur . Zaal open 19.30 uur

De entree is deze avond gratis, maar aanmelden is verplicht.

Locatie
Adres
Muzerijk
Klarinetstraat 4
5402 BE
Uden
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open