12 april 2021

Welcome to the Club(house)

De spreker(s) van de avond
Theo Heus Joost van Beek

Ineens was het er en had (bijna) iedereen het erover; Clubhouse.
Dit nieuwste, hippe social medium bestaat sinds april 2020. Sinds Elon Musk een openbaar interview hield in Clubhouse, afgelopen februari, werd deze app pas echt populair. Inmiddels staat Clubhouse hoog in de Nederlandse App Store en vind je er ook vele BN'ers.

Wat is Clubhouse?
Waar Instagram draait om foto's en Youtube en TikTok om video's, richt Clubhouse zich op live audio. In verschillende "rooms" die zowel openbaar als besloten kunnen zijn kun je meeluisteren en in gesprek gaan met de sprekers.

Theo Heus (NVM makelaar digimakelaars, CEO Batterij Import Nederland ) en Joost van Beek (Technical specialist bij ICT Group, organisatie IN0413 ) waren er al vroeg bij en direct fan. Inmiddels organiseren zij meerdere malen per week introductiesessies voor newbies maar zijn daarnaast ook actief bij andere "rooms".

Tijdens deze sessie bij het IN0413 leggen ze jou graag uit hoe Clubhouse werkt, wat je er zoal mee kunt en helpen ze jou op weg.
Het is handig wanneer je al aangemeld bent op Clubhouse maar dat hoeft niet. Er is op dit moment een wachtlijst (invite only) en de app is vooralsnog alleen beschikbaar voor Iphone.

Meld je aan voor deze online bijeenkomst en je ontvangt een link om deel te nemen aan deze meting via Teams. Via het delen van hun scherm geven Theo en Joost jou een introductie op Clubhouse en krijg je de kans om al je vragen te stellen.

Reserveer je plek

Meld je aan en je ontvangt voor aanvang van de bijeenkomst de deelnamelink per mail.
Je bent welkom vanaf 19.45 uur en we starten om 20.00 uur
De entree is gratis.

Locatie
AdresOnline
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open