14 maart 2016

‘n dosis SEO & Content Marketing

De spreker(s) van de avond
Nathan Veenstra Chelsea Bosters
Nathan Veenstra:

Nathan Veenstra startte in 2012 met Letterzaken, waarmee hij zich toen enkel focuste op teksten. Nu zijn teksten nog steeds een belangrijk onderdeel van zijn werk, maar in de afgelopen jaren is hij van tekstschrijver getransformeerd naar SEO Content Specialist. Je kunt bij Nathan dus terecht voor je vragen omtrent content en SEO. En dat is dus ook waar hij op 14 maart zijn verhaal over zal doen.

Hoe zorg je ervoor dat je content vindbaar wordt? Wat zijn zoal de factoren waar je rekening mee moet houden? Nathan kent de ins en outs vanuit de theorie en de praktijk. Hij doorliep diverse SEO-opleidingen bij het trainingsinstituut SEOguru van Alain Sadon en is dagelijks bezig met SEO en content. Zijn kennis op deze vakgebieden deelt hij op zijn eigen blog en op het onlinemarketingblog Marketingmed.

Alvast voorbereiden op Nathan’s presentatie over SEO en content? Iedere maandag kun je meedoen met ‘Test je SEO-kennis’ op zijn Facebookpagina. En als je brandende vragen hebt, kun je hem deze alvast stellen op Twitter.

Chelsea Bosters:

In 2013 is hij gestart met Marketingmed, een onlinemarketingblog waar in die jaren al bijna 200 auteurs uit Nederland en België voor hebben geschreven. Ze richten zich op online marketeers en ondernemers die meer over online marketing willen weten. Naast Marketingmed is hij sinds kort gestart met Online Bazen, een strategisch online marketing bureau gevestigd in Den Bosch.

Hij zal bij IN0413 spreken over content marketing. Hij laat zien hoe hij Marketingmed heeft opgebouwd en hoe je zelf een contentstrategie opbouwt. Wat zijn buyer persona’s en hoe zet je dit in? Welke content zorgt voor traffic en hoe zorg je ervoor dat traffic ook leads oplevert? En, hoe bouw je nou uiteindelijk een contentplatform. Voor iedere marketeer en ondernemer interessant. Want of je nu een ZZP’er bent of een online marketeer, in zijn verhaal en tips kun je je altijd inleven. Zeker omdat hij niet alleen laat zien waar hij goed in is, maar juist zijn valkuilen waarvoor hij jou wil behoeden.

Locatie
Adres
Brasserie Graag
Markt 43
5461 JK
Veghel
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open