14 september 2015

Met onze club naar ‘the next level’

De spreker(s) van de avond
Sem van Geffen

14 september is de aftrap van seizoen 2015-2016, met ‘voor ieder wat wils’. Leerzaam, prikkelend, speels en ambitieus! Tijdens onze vergaderingen hebben we elkaar uitgedaagd en gestimuleerd. Ontdekt en geleerd. Met als conclusie dat we willen groeien naar een volgend level! En wie kunnen we daar beter voor vragen dan Sem van Geffen!

Sem van Geffen weet mensen spelenderwijs uit te dagen en in beweging te brengen naar groei. Met elementen uit games laat hij jullie ervaren hoe je online je bereik kan vergroten. “Groei vraagt om inspanning en waarom zou je dit niet op een leuke manier kunnen doen?”, zo laat Sem ons enthousiast weten. En voordat wij het in de gaten hebben legt hij ons op inspirerende wijze uit hoe dit in elke leersituatie toe te passen is, ook bij social media.

Als trainer, ontwikkelaar, organisator en community manager hebben wij Sem uitgedaagd jullie 14 september mee op reis te nemen naar ‘the next level van SMC0413’

Het wordt een interactieve en inspirerende avond en we zien jullie graag weer verschijnen!

Deze keer zijn we uitgenodigd bij Brasserie Graag op de Markt in Veghel. Brasserie Graag is geopend sinds maandag 27 april. Bas en Melinda nodigen ons uit om tijdens deze Social Media Club avond een kijkje te nemen op hun nieuwe locatie een aanwinst voor de Veghelse markt.

GraaG is een brasserie waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat en waar je ten alle tijden terecht kan om een heerlijk hapje te eten.

 
Locatie
Adres
Brasserie Graag
Markt 43
5461 JK
Veghel
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open