13 april 2015

Krachtenbundeling via Social Media

De spreker(s) van de avond
Joost Kouwenberg Bas van der Donk
Krachtenbundeling via social media

Op deze avond hoor je hoe sportverenigingen uit Veghel, Uden en Oss hun krachten bundelen. Sociale media spelen hierin een steeds functionelere rol. Verschillende sportverenigingen uit de regio delen hun expertise: ‘Leren door te delen. Voor elkaar en met elkaar!’ Je hoort ervaringsverhalen van sportclubs uit de regio.

De inleiding wordt verzorgd door Ellen van Mierlo van Sportief!Support, actief in deskundigheidsbevordering voor en door sportverenigingen.

Opgevolgd door sprekers Joost Kouwenberg, PR & communicatie sportvereniging Saturnus HC en Bas van der Donk, voorzitter Olympia ’89.

Joost Kouwenberg

In de presentatie zal Joost iets vertellen over de wijze waarop Saturnus HC de communicatie naar de leden en naar externen verzorgd wordt en op welke wijze social media hierin een rols speelt. Naast de successen hierin zal Joost ook zeker vertellen wat er niet goed gaat/ging en wat valkuilen zijn.

Bas van der Donk

Door het gebruik van social media kun je '24/7' een vereniging zijn. De Osse handbalclub Olympia'89 besloot zo'n twee jaar geleden om de communicatie te moderniseren en plukt daar nu de vruchten van. Het wij-gevoel is versterkt en de vereniging staat steeds meer in de spotlights. Olympia houdt een presentatie waarin uit de doeken wordt gedaan hoe je deze omslag relatief eenvoudig kunt maken.

De avond wordt afgesloten met een korte workshop. Aan het eind van de avond heb je tips & tricks voor jouw sportclub om actief aan de slag te gaan met social media.

Locatie
Adres
Hotel de Vrije Teugel
Bedafseweg 22
5406 TM
Uden
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open