9 maart 2015

Gamification spelenderwijs

De spreker(s) van de avond
Sem van Geffen Michiel van Eunen
Een avond over spelenderwijs aandacht trekken met Gamification.

In een inspirerende omgeving in de Goblin te Uden nemen twee boeiende sprekers je mee naar het raakvlak van leren, werken en spel. Met als doel het leven van studenten en werkenden leuker en gemakkelijker te maken.

Kinderen, pubers en jongvolwassenen willen de wereld ontdekken en dat doen ze 't liefst en het meest gemakkelijk door te spelen. Laat je verrassen, kom luisteren en speel mee!

Sem van Geffen

Sem: "Mijn passie is het ontwikkelen van betekenisvolle en motiverende leersituaties."

Sem van Geffen is auteur van het studieboek Gamification in de klas en neemt u deze avond mee in de wereld van gamification. Wat is het, waar is het uitgevonden en wat kun je ermee? Met voorbeelden van hoe spelconcepten en elementen uit games gebruikt kunnen worden om het werken in bedrijven en leren op scholen leuker te maken.

Michiel van Eunen

Michiel: "De gezamenlijke noemer in al mijn werk is het creëren van beleving met impact."

Michiel is het creatieve brein achter veel games van Living Story. Hij maakte o.a. Moordweekend, Teamgames als The Phone en Managementgames.

Door zijn ervaring met honderden avonden `De Nacht van de Weerwolven`, kent hij elk geraffineerd aspect van het spel, en is hij de ideale moderator van dit gruwelijke communicatiespel.

Locatie
Adres
Goblin
Julianastraat 6
5401 HD
Uden
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open