12 januari 2015

Linkedin

De spreker(s) van de avond
Henk-Jan Geel

Na een twittervolle afsluiting in 2014 starten we dit jaar onze eerste bijeenkomst in Uden.

Voor de 1e bijeenkomst kun je ons nog op televisie zien. Zondag 28 december zie je Joost van Beek en Léonne Meijs van SMC0413 aan tafel bij Bart in het programma Reactor van Skyline TV. Gemist? De herhaling is op 02 januari en daarna via uitzending gemist.

Maandag 12 januari beginnen we het nieuwe jaar met Henk Jan Geel als spreker en restaurant Señor PP als gastlocatie.

Een extra nieuwjaarsvoordeel op deze avond is dat restaurant Señor PP elke bezoeker van SMC0413 voorafgaand aan de avond een kortingsmenu aanbiedt. Heerlijk en kwalitatief eten in rust tegen gereduceerd tarief. Schuif aan tafel bij team SMC0413 en eet gezellig met ons mee.

Nick Wondergem van Señor PP is zelf zeer actief met de sociale media en zal ons deze avond een kijkje in zijn keuken geven.

Vervolgens zetten we het platform Linked In in de sportlights en dan met name voor professioneel, zakelijk gebruik. Hiervoor hebben we Henk Jan Geel van Bright Mind Media bereid gevonden zijn kennis en kunde met ons te delen. Met Bright Mind Media is Henk Jan gericht op het ontzorgen en inspireren van ondernemingen door het verbeteren van de inzet van sociale media. Henk-Jan is een ervaren LinkedIn trainer en social marketeer en vertelt ons erover. Hij is online te vinden sinds 1995 en helpt ondernemers social media effectief in te zetten. Met workshops, training (ook in-company), strategie, implementatie en uitvoering wordt social media op een heldere en doeltreffende manier ingezet.

Om zelf de tips van de sprekers van 2014 mee te nemen voor je content voorbereiding en een voorbereiding te treffen voor 2015, kan je bij Bright Mind Media een marketing kalender downloaden. Doe het meteen en doe er alvast je voordeel mee.

Op deze eerste bijeenkomst van SMC0413 op maandag 12 januari 2015 zal Henk-Jan aan de hand van een aantal bedrijfsvoorbeelden uiteenzetten hoe je als persoon en bedrijf LinkedIn kan inzetten voor zowel meer leads als sales.

Locatie
Adres
Señor PP
Kerkstraat 29
31
Uden
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open