12 mei 2014

Social Media impact op politiewerk

De spreker(s) van de avond
Ed Sabel
De impact van Social Media op politiewerk. Hoe dragen social media bij aan de communicatie tussen politie en burgers en hoe reageert de politieorganisatie in duizelingwekkend tempo op de veranderende communicatieomgeving en communicatiesnelheid. Ed Sabel is een twitteraar van het eerste uur en heeft de hele ontwikkeling van de digitale revolutie van dichtbij meegemaakt. Ed kan spreken over specifiek "politie eigen" ontwikkelingen met boeiende voorbeelden, maar is ook op de hoogte van zaken als "Solliciteren via LInkedIn" of hoe je Social Media kunt inzetten om jezelf een zichtbare plek te geven in de grote grijze massa. Kortom, een avond die je niet mag missen, en uitgelezen kans voor de Rooienaren (immers ook 0413!) om dichtbij huis een leuke informatie- en netwerkavond mee te maken. Omdat we voor het eerst in Rooi komen hebben we ruime tijd ingebouwd om te netwerken en vragen te stellen.
Onze spreker
Ed Sabel Ed Sabel is Adviseur Innovatie binnen het programma Integraal Mediabeleid en Digitale Media van de Nationale Politie. Binnen dit programma worden digitale producten gemaakt, zoals www.politie.nl, apps, intranet, sociale media etc. Zijn taak is om de doelgroepen waar zij het voor maken te verbinden met de ontwikkeling van deze producten. Dus continue testen, verbinden, betrekken en leren van de klant (zowel intern, de collega's voor interne communicatieproducten als extern, de burgers voor externe communicatiemiddelen). Daarnaast dient hij veranderingen in de samenleving (tijdens deze digitale revolutie) te vertalen naar concrete aanpassingen van de politieorganisatie en haar digitale producten en dienstverlening. Als vrijwilliger is Ed Sabel voorzitter van de medezeggenschapsraad van Fioretti Scholengemeenschap te Veghel, hij is coördinator sociale media en redacteur/webadviseur bij voetbalvereniging Rhode en zit in de organisatie van het jaarlijkse Beachsoccer in Sint-Oedenrode.

Locatie

Café van Ouds De oude bioscoop, gelegen in het centrum van Rooi. Een sfeervol, bruin café met stijlvolle toog. Van Ouds is gelegen tegenover de kerk, met op het kerkplein, een groot terras.

Locatie
Adres
Café van Ouds


St Oedenrode
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open