10 maart 2014

Social Media en Sport

De spreker(s) van de avond
Louise Hildebrand Patrick Meulesteen
Dit keer gaan we het hebben over sport en social media en hoe je beiden kunt combineren en succesvol kunt inzetten. Social Media en Sport Hoe zet je social media in en hoe doe je dit internationaal ter voorbereiding van een groot evenement. Louise Hildebrand zal ons hier alles over vertellen.

Louise Hildebrand

  Als coach en psychologe helpt Louise Hildebrand mensen en bedrijven om onrust, een (bijna) burn-out en een negatieve mindset aan te pakken. Dat doet zij via lezingen, workshops en een praktische 3-stappenmethode met als focus mentale fitheid. Daarnaast is zij nationaal trainer voor Les Mills, een organisatie die wereldwijd uiteenlopende groepsfitnessprogramma’s biedt met als speerpunt ‘Fighting Globesity’. Als nationaal trainer leidt zij Nederlandse groepsfitnessinstructeurs op, waarborgt ze de kwaliteit en inspireert ze instructeurs om het beste uit zichzelf te halen. Social media is een belangrijke manier om haar eigen business en Les Mills op de kaart te zetten.

Social Media en Olympische Spelen

Om nog even terug te kijken op de afgelopen Olympische Spelen in Sochi, laten we zien wat de impact hiervan was online en via Social Media. Patrick Meulesteen neemt ons mee en laat wat interessante cijfers en leuke inhakers zien. Dit mag je absoluut niet missen!     
Datum: maandag 10 maart 2014 Locatie: Tennispark de Eerde | De Coevering 5 A, 5466 PR  Eerde Tijd: 20:00 – 22:00 uur | inloop vanaf 19.30 uur Handig om te weten: @smc0413 | #smc0413 | @MentalFitness4U | @meulesteen
Locatie
Adres
Tennisclub??


st Oedenrode
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open