9 november 2020

Fluitend naar je werk – Creëer je eigen werkgeluk

De spreker(s) van de avond
Inge van de Pol

Ga jij nog naar je werk of werk je (grotendeels) vanuit huis? Hoe is het met jouw werkgeluk of dat van je medewerkers? Heb je regelmatig contact met andere collega's en heb je genoeg sociale contacten of vind je het misschien juist heerlijk om ongestoord meters te maken vanuit je home office?

Gelukkig zijn op je werk heeft namelijk veel minder met arbeidsvoorwaarden te maken dan met een dieperliggende waardering vanuit de cultuur van de organisatie. Ingewikkeld? Nee, eigenlijk niet. Veelomvattend, dat wel, maar het plezier en resultaat zitten in iedere stap op weg naar meer werkgeluk; het geheime ingrediënt voor betrokken en bevlogen medewerkers, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

En als medewerker zelf? Je leest zoveel over het belang van gelukkig zijn, dat je soms het gevoel kunt krijgen dat het bijna een must is altijd gelukkig te zijn. Dat een dag niet lekker in je vel zitten, er niet meer mag zijn. Maar is dat wel realistisch? En is dat wel wat er bedoeld wordt met het streven naar (werk)gelukkig zijn?

In deze korte workshop neemt Inge van de Pol je mee in een aantal belangrijke aspecten van (werk)geluk. En je krijgt concrete handvatten om aan de slag te gaan met werkgeluk. Binnen je organisatie, of met je eigen werkgeluk.

Inge is Chief Happiness Officer, HR specialist en trainster. Zij helpt organisaties met het optimaliseren van de inzetbaarheid van de medewerkers. Als Chief Happiness Officer houdt ze zich bezig met het welzijn van de mensen op de werkvloer, onder andere door het creëren van een prettige bedrijfscultuur en werkomgeving. Daarnaast verzorgt Inge onder andere trainingen over Gelukkig en vitaal werken in organisaties en het Creëren van je eigen werkgeluk. Meer informatie over wat Inge doet lees je op haar website: www.bhappyatwork.nl

Wil jij ook wel fluitend naar je werk? Of benieuwd hoe jij jouw medewerkers (weer) aan het fluiten krijgt?

Meld je dan aan voor deze gratis ONLINE bijeenkomst van IN0413

Start 20.00 uur

Na je bent aangemeld, krijg je van ons een uitnodiging. We zullen deze keer gebruik maken van Microsoft Teams.

Reserveer je plek

Bekijk hier de presentatie:

Locatie
AdresOnline
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open