9 november 2020

Fluitend naar je werk – Creëer je eigen werkgeluk

De spreker(s) van de avond
Inge van de Pol

Werkgeluk. Iedereen heeft het erover. Gelukkige medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek, blijven langer bij je en ze zijn de beste ambassadeurs voor je organisatie. Doe mij een blik van die gelukkige medewerkers, denk je misschien. Helaas, ze zijn niet te koop. Gelukkig zijn op je werk heeft namelijk veel minder met arbeidsvoorwaarden te maken dan met een dieperliggende waardering vanuit de cultuur van de organisatie. Ingewikkeld? Nee, eigenlijk niet. Veelomvattend, dat wel, maar het plezier en resultaat zitten in iedere stap op weg naar meer werkgeluk; het geheime ingrediënt voor betrokken en bevlogen medewerkers, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

En als medewerker zelf? Je leest zoveel over het belang van gelukkig zijn, dat je soms het gevoel kunt krijgen dat het bijna een must is altijd gelukkig te zijn. Dat een dag niet lekker in je vel zitten, er niet meer mag zijn. Maar is dat wel realistisch? En is dat wel wat er bedoeld wordt met het streven naar (werk)gelukkig zijn? 


In deze korte workshop neemt Inge van de Pol je mee in een aantal belangrijke aspecten van (werk)geluk. En je krijgt concrete handvatten om aan de slag te gaan met werkgeluk. Binnen je organisatie, of met je eigen werkgeluk. 

Inge is Chief Happiness Officer, HR specialist en trainster. Zij helpt organisaties met het optimaliseren van de inzetbaarheid van de medewerkers. Als Chief Happiness Officer houdt ze zich bezig met het welzijn van de mensen op de werkvloer, onder andere door het creëren van een prettige bedrijfscultuur en werkomgeving. Daarnaast verzorgt Inge onder andere trainingen over Gelukkig en vitaal werken in organisaties en het Creëren van je eigen werkgeluk. 

Meer informatie over wat Inge doet lees je op haar website: www.bhappyatwork.nl

Wil jij ook wel fluitend naar je werk? Of benieuwd hoe jij jouw medewerkers (weer) aan het fluiten krijgt?
Meld je dan aan voor deze gratis bijeenkomst van IN0413

LET OP: onze bijeenkomsten kunnen alleen doorgaan wanneer we ons aan de - op dat moment - geldende maatregelen rondom het corona virus houden. Aanmelden is daarom verplicht! Ook kunnen we je (alleen) dan informeren mocht onze bijeenkomst onverhoopt toch niet door kunnen gaan.
Muzerijk heeft een protocol opgesteld waar alle bezoekers zich aan dienen te houden.

Reserveer je plek
Locatie
Adres
Muzerijk
Klarinetstraat 4
5402 BE
Uden
Aanvang
19:30 Zaal open
20:00 Begin van de avond