9 oktober 2017

Full body VR

De spreker(s) van de avond
Menno Bisschops

Deze bijeenkomst van IN0413 gaat over Virtual Reality en alles wat er bij komt kijken. Onze spreker deze avond is Menno Bisschops en hij kan je echt alles over VR vertellen.

Eventbrite - Full Body VR

Over Menno

Menno studeerde Computer Software Engineering aan de Fontys in Eindhoven, waar hij met Roy Noten een VR-boogschietspel ontwikkelde. Met VRee richt hij zich op de ontwikkeling van VR-technologie, waarvoor hij in 2016 kapitaal ophaalde bij de BOM en LUMO labs. (meer info via vree.world)

VRee is de ontwikkelaar van het VRee-platform, hier is het mogelijk om met meerdere spelers een "full-body experience" te ervaren in virtual reality zonder last te hebben van bijvoorbeeld vertragingen.
Het platform ondersteunt o.a headsets, motion sensors, controllers en handschoenen. Voor de omstanders biedt het bijvoorbeeld live content streaming en diverse interactie mogelijkheden. Ook is het mogelijk om op verschillende geografische locaties tegelijk te spelen in deze omgeving.

Het klinkt misschien allemaal wat technisch maar na deze avond weet je zeker meer over VR en de toepasbaarheid er van. Je deelname is natuurlijk weer gratis! Verzeker je zelf van een plaats en reserveer direct een plek....

Eventbrite - Full Body VR
Locatie
Adres
Spoor 8
Weijen 77
5388 HM
Nistelrode
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open