8 mei 2023

Speed netwerken

De spreker(s) van de avond

Op maandag 8 mei gaan we speednetwerken!

Leer nieuwe deelnemers en ondernemers kennen, praat bij met oude bekenden, wissel kennis en ervaringen uit en verken de mogelijkheid tot samenwerken tijdens onze energieke en inspirerende speednetwerkbijeenkomst op onze vaste locatie bij Muzerijk in Uden.

Bij ons gaat het om kort en krachtig uitwisselen wie je bent, wat je doet, waar je hulp bij kunt gebruiken en wat je voor een ander zou kunnen betekenen. Geen ellenlange verhalen aanhoren (of afsteken), maar snel en efficiƫnt netwerken.

Hoe werkt het ♦️Speednetwerken♦️ in het kort:
Zodra het speednetwerken begint dan krijgen de deelnemers een plaats aan de tafel tegenover een andere deelnemer . Jij gaat 4 tot 6 minuten in gesprek met een andere leuke deelnemer e/o ondernemer. Na deze 4 / 6 minuten wissel je weer van gesprekspartner en dan gaat opnieuw de gesprekstijd weer in. Op deze manier leer je in korte tijd (en op leuke en originele wijze, daar zorgen wij voor) mede deelnemers e/o ondernemers kennen. We starten dan de stopwatch en kun je een leuk gesprek beginnen met een andere deelnemer/ondernemer.

Ging de tijd iets te snel? Geen zorgen! Na afloop is er nog voldoende tijd om verder te netwerken en bijvoorbeeld een eerder speeddategesprek in alle rust te vervolgen.

Dus, ben jij er bij? Nodig vooral ook mensen uit je eigen netwerk uit. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

We starten om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)

Schrijf je snel in en mis deze kans niet om nieuwe connecties te maken en je netwerk uit te breiden

Locatie
Adres
Muzerijk
Klarinetstraat 4
5402 BE
Uden
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open