11 september 2017

Lang zullen we leren!

De spreker(s) van de avond
Bianca van de Burgt Els van der Velden

Het belooft een boeiende avond te worden met Bianca van de Burgt en Els van der Velden als sprekers.

En zal geheel in het thema staan van "leren leren".


Eventbrite - Lang zullen we leren

Bianca

Bianca van de Burgt is sinds 4 jaar ondernemend kindercoach bij Pluk! Kindercoaching in Uden. Zij helpt kinderen die eigenheid verliezen hun unieke plek in te nemen, zodat ze vanuit basiskracht en levenslust kind kunnen zijn. In haar praktijk komen voornamelijk gevoelige, wijze, temperamentvolle kinderen van 7 tot 14 jaar.

Tijdens individuele trajecten op maat voor kinderen begeleidt en informeert zij ook hun ouders. Om samen een beter zicht op het karakter van hun kind te krijgen. Om samen het kind weer stappen in een positieve spiraal te laten zetten. Met meer begrip voor en grip op de karaktereigenschappen van hun kind en met een heldere vertaalslag naar hun gedrag. Bianca wakkert vanuit haar praktijk vooral jongens energie aan bij kinderen en volwassenen!

Tijdens deze lezing maak je kennis met de aanpak van Bianca. Krijg je inzicht hoe je met innerlijk leiderschap proactief je eigen dagen kan leren plukken.  Want kinderen van nu zijn de leiders van morgen. En wat hebben zij daarbij nodig?

Els

Els van der Velden is gesprekspartner, Mediator, Professional in intermenselijk gedrag en communicatie. Ze biedt vanuit haar bedrijf  Cactus  - prikkelend leren - studie begeleiding en coaching aan ouder en kind om het talent van het individu optimaal te benutten. Vanuit orEls helpt zij als gesprekspartner je dromen te verwezenlijken, efficiënter te communiceren en je passie te (her)vinden.

Locatie
Adres
Klarinetstraat 4
5402 BE
Muzerijk
Uden
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open