14 september 2020

Gewoon lekker leven. Hoe dan?

De spreker(s) van de avond
Maurice van den Hemel

Het van Nederland het gelukkigste land ter wereld maken dat is de missie van Maurice van den Hemel en zijn team.

Hoe tegenstrijdig is de huidige realiteit: meer dan een miljoen mensen met burn out klachten, meer dan 1,2 miljoen mensen slikken anti depressiva en volgens Gallup (een vooraanstaand Amerikaans onderzoeks- en adviesbureau) is 91% van de werkende Nederlanders niet echt betrokken bij het werk wat zij of hij doet.

Ruim 20 jaar ondernemerschap binnen de financiële branche, gecombineerd met avonturen in o.a. de bouw, zorg, marketing en een intensieve studie in de neurowetenschappen hebben Maurice inzichten gegeven om een unieke klantenreis te maken ter begeleiding naar “gewoon lekker leven”.

Hoe dan?
Stappen die genomen worden om deze staat te bereiken bestaan uit o.a:

- Het creëren van het fundament: Herijking van het huidige geautomatiseerde leven en inzicht geven in de huidige financiële situatie.

- Een geïntegreerd DNA onderzoek wat inzicht geeft waarom men niet krijgt wat hij /zij graag zou willen.

- Het vanuit neurowetenschappelijk onderzoek bieden van handvatten om het gewenste gedrag te bewerkstelligen

- De mogelijkheid om gebruik te maken van een "scale up" of business coach om je organisatie door te ontwikkelen tot je droombedrijf.

- Actueel en accuraat inzicht in de “harde” cijfers om te checken of het fundament stevig genoeg is en het gewenste leven geleefd kan worden om uiteindelijk financiële onafhankelijkheid te bereiken.

Je begrijpt het al...teveel om in een avond te behandelen maar Maurice zal tijdens zijn energieke presentatie inzichten bieden en handvatten geven welke voor iedere ondernemer direct bruikbaar zijn. Anekdotes, wetenschappelijke inzichten en eigen ervaringen vormen de grondslag van zijn verhaal. Welke worsteling heeft Maurice zelf gehad als mens en als
ondernemer? Welke structuur heeft Maurice gebouwd om als mens en als ondernemer “gewoon lekker te leven” waarbij kennis uit de financiële wereld gecombineerd wordt met neurowetenschappelijke inzichten? Alle aanwezigen zullen op unieke wijze uitgedaagd worden de eerste stappen te zetten naar hun mooiste leven.

Erbij zijn is meemaken! Meld je aan voor deze bijeenkomst!

Aanvang 20.00 , zaal open 19.30 uur

LET OP: onze bijeenkomsten kunnen alleen doorgaan wanneer we ons aan de - op dat moment - geldende maatregelen rondom het corona virus houden. Aanmelden is daarom verplicht! Ook kunnen we je (alleen) dan informeren mocht onze bijeenkomst onverhoopt toch niet door kunnen gaan.
Muzerijk heeft een protocol opgesteld waar alle bezoekers zich aan dienen te houden.

Reserveer je plek
Locatie
Adres
Muzerijk
Klarinetstraat 4
5402 BE
Uden
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open