14 december 2020

Getting Things Done

De spreker(s) van de avond
Erik Heijnen

GOED NIEUWS!

Het aantal deelnemers van deze workshop is uitgebreid omdat gebleken is dat het met meer mensen ook prima te doen was.

Online workshop (max 50 deelnemers)
Let op bijeenkomst start om 19.00 uur!

Voor wie is GTD?

Niemand haalt een diploma in productiviteit. Mensen worden aangenomen vanwege hun technische vaardigheden en ervaring, omdat ze weten hoe ze software moeten ontwikkelen, producten moeten ontwerpen, strategieën moeten bedenken of mensen moeten managen. Maar weinigen – als die er al zijn - zijn goed thuis in workflow management. Als zelfs maar een paar mensen aan het rommelen zijn, hebben hun fouten een aanzienlijke en negatieve invloed op stressniveaus, innovatie, uitvoering en betrokkenheid voor de rest van het team.

GTD leert kenniswerkers op elk niveau en in elke rol hoe ze beter werk gedaan kunnen krijgen, zodat ze hun waardevolle, technische vaardigheden en ervaring effectief kunnen gebruiken.

Wat leer je in de GTD Workshop?

In deze GTD-workshop van 3 uur maak je kennis met de GTD-methodiek en raak je vertrouwd met de vijf stappen; Verzamelen, Beslissen, Organiseren, Reflecteren en Doen. De workshop biedt vaardigheden om je focus te vergroten, commitments prioriteit te geven en stressvrije productiviteit te bereiken.

ZET CHAOS OM IN CONTROLE

Deelnemers leren hoe ze ‘mentale rommel’ verminderen en controle te krijgen over hun gedachten en taken.

BRENG FOCUS EN ACTIES OP EEN LIJN

Eenmaal onder controle, leren deelnemers praktische vaardigheden om ‘beslissingsmoeheid’ te verminderen en zich te concentreren op de volgende acties.

MEER PRODUCTIEVE MOMENTEN

Het consequent toepassen van deze vaardigheden op de juiste acties en projecten draagt bij aan meer stressvrije, productieve momenten.

VERGROOT JE PRODUCTIVITEIT

Productieve momenten zorgen voor meer vertrouwen, efficiëntie en effectiviteit in de projecten en momenten die er het meest toe doen.

Jaren geleden maakte Erik Heijnen kennis met GTD en begon hij de waarde voor zijn werk en privé te ervaren. Als GTD- practitioner past hij GTD dagelijks toe en ervaart hij de waarde ervan. Het is zijn missie om anderen de kracht van GTD te laten ontdekken om zo bij te dragen aan hun ontwikkeling en groei.

Inschrijven = Deelnemen
Om er voor te zorgen dat er voldoende interactie zal zijn is het aantal deelnemers voor deze workshop beperkt tot 20 personen.
Meld je daarom alleen aan wanneer je ook zeker kunt deelnemen zodat we het maximale eruit kunnen halen.

Na je inschrijving ontvang je een aantal dagen voor de bijeenkomst de link zodat je kunt deelnemen.

Aanvang 19.00 uur
Online meeting bereikbaar vanaf 18.45 uur

Reserveer je plek

Locatie
AdresOnline
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open