12 oktober 2020

Circus anno 2020. Wat verandert er voor organisaties ?

De spreker(s) van de avond
Geannuleerd

Wanneer je besluit een evenement te organiseren voor jouw (potentiƫle) klanten , sponsoren of medewerkers wil je hier natuurlijk een succes van maken en zorgen dat je zoveel mogelijk bezoekers trekt.

Afhankelijk van de omvang van jouw bijeenkomst kan hier heel wat bij komen kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het werven van bezoekers; hoe bereik je jouw doelgroep? Welke communicatiemiddelen kun je hiervoor inzetten? Hoe vind je de juiste sprekers, artiesten of collega's die een workshop kunnen geven. En hoe haal je ook zelf het maximale uit het door jou georganiseerde evenement, tijdens de bijeenkomst of misschien juist achteraf?

En dan is er opeens Covid-19 en spelen er hele andere zaken bij het organiseren van een evenement. Wat verandert er door de huidige maatregelen voor organisaties? Heeft het circus anno 2020 nog toekomst?

Annemarie Ruis heeft jarenlange ervaring in het organiseren van bijeenkomsten en evenementen. Zo organiseert zij alweer een aantal jaren het Wintercircus in Apeldoorn wat jaarlijks circa 15.000 bezoekers trekt.
Daarnaast is zij voor verschillende opdrachtgevers actief op het gebied van sponsoring, communicatie en sales.

Met al deze ervaring in haar rugzak zal zij er een aantrekkelijke avond van maken. Met praktische tips, do's en don'ts en anekdotes zal Annemarie een boeiend programma neer zetten.

Zien we jou deze avond ook weer?
De aanvang van deze, gratis, bijeenkomst is 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en ben je van harte welkom om alvast een beetje te netwerken. (of om gewoon de beste plek te bemachtigen ;) )

Ben je er bij?

LET OP: onze bijeenkomsten kunnen alleen doorgaan wanneer we ons aan de - op dat moment - geldende maatregelen rondom het corona virus houden. Aanmelden is daarom verplicht! Ook kunnen we je (alleen) dan informeren mocht onze bijeenkomst onverhoopt toch niet door kunnen gaan.
Muzerijk heeft een protocol opgesteld waar alle bezoekers zich aan dienen te houden. Uiteraard is de zaal zo ingericht dat je met gemak 1,5 meter afstand kunt houden van je buurman of buurvrouw

Reserveer je plek

Locatie
Adres
Muzerijk
Klarinetstraat 4
5402 BE
Uden
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open