11 december 2017

4D BIM Virtueel bouwen

De spreker(s) van de avond
Joost Wijnen

UPDATE:

We hebben besloten de avond gewoon door te laten gaan ondanks het weer. En voor degene die liever thuis blijven (wat we heel goed begrijpen) zullen we de avond gaan filmen zodat deze op een later tijdstip terug gekeken kan worden.

Ook de mogelijkheden in de bouw zijn veranderd met de komst en gebruik van 3D en 4D technologie.
Door het gebruik van online 3D/4D Bouw Informatie Modellen (BIM) is het tegenwoordig mogelijk om al in een vroegtijdig stadium het beoogde eindresultaat te bekijken van je bouwproject.

In combinatie met VR zie je direct, op je bouwlocatie, wat de oplevertijd is van je (deel)project en of de bouw op schema loopt. Door de toevoeging van informatie uit je BIM zoals de kosten en levertijd van de benodigde materialen krijg je snel een beeld van de actuele status van je vastgoedproject. Deze toepassing wordt ook steeds vaker toegepast bij bestaande gebouwen zodat je bij het beheer van vastgoed direct het totale plaatje in beeld hebt.

Onze spreker van deze avond is Joost Wijnen. Joost is al jaren actief als consultant voor BIM en gespecialiseerd in de (informatie) levensloop van vastgoedprojecten. Met zijn bedrijven OADIS en Synchro software speelt hij een dankbare rol bij veel grote bouwtrajecten door de traditionele werkwijze binnen de bouw te vernieuwen met 3D/4D technologie.

Deze avond zijn we te gast bij Synchro waarbij we ook kennis kunnen maken met de praktische toepassing van deze technologie├źn en we zelf met behulp van VR een kijkje mogen nemen in een bouwproject ter plekke.

Gezien de snelheid van deze ontwikkeling, zal het niet lang duren voordat je ook als particulier gebruik kunt maken van deze technologie. Joost zal daarvan ook wat voorbeelden laten zien deze avond.

De entree is, zoals altijd, gratis en het belooft weer een inspirerende avond te worden.
Meld je wel even aan want het aantal plekken is dit keer beperkt ;)

Eventbrite - 4D BIM Virtueel bouwen
Locatie
Adres
Synchro /Oadis
Protonenlaan 2
5405NE
Uden
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open