11 april 2022

NFT’s en de metaverse.

De spreker(s) van de avond

Het internet gaat een nieuwe fase in.

Internet 1.0 ging over het uitwisselen van informatie. Startpagina, Yahoo en Google stonden aan de basis.

Internet 2.0 ging over het contact leggen met andere mensen. Hyves, MySpace, Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram zagen in deze periode het levenslicht.

Het aankomende internet, versie 3.0, gaat over het uitwisselen van waarde, over het bezitten en verhandelen van digitale eigendommen. Over NFT's* dus.

OpenSea, Rarible, CryptoPunks en de Bored Apes Yacht Club zijn het voorland van deze transformatie. Tijdens zijn presentatie schetst Sander Duivestein de toekomst van internet 3.0. Welkom in de metaverse!

We zijn trots dat we Sander als spreker bij het IN0413 mogen verwelkomen. Als Trend analist en spreker is hij bekend in Nederland en ver daar buiten. En vanaf 11 april dus ook in Uden en omstreken. :)

Echt Nep

Vers van de pers is zijn boek "Echt nep". Hierin lees je wat de gevolgen, kansen en gevaren zijn van nieuwe mogelijkheden om de realiteit te manipuleren. Na het lezen van Echt Nep begrijp je de impact en hypes van NFT's, de metaverse en vele andere nieuwe internettrends.

Gratis registreren

Reserveer je plek

Voor het eerst in 2 jaar tijd zullen we weer een live bijeenkomst organiseren bij Muzerijk in Uden. Registreren is verplicht, het aantal plaatsen beperkt.

Entree is gratis, zaal open 19.45 uur, start 20.00 uur

*Een non-fungible token, niet-vervangbaar token of uniek token is een koppeling op een blockchain van een account aan een uniek digitaal item via een smart contract. NFT is een manier om eigenaarschap te koppelen aan digitale objecten zoals bijvoorbeeld de bovenstaande relatief simpele JPG collage van Beeple die voor 69,3 miljoen dollar is verkocht.

Locatie
Adres
Muzerijk
Klarinetstraat 4
5402 BE
Uden
Aanvang
20:00 Aanvang
19:30 Zaal open